Observa, reflexiona, reacciona i posa’t en marxa. A continuació, et donarem eines per millorar la teva tasca educativa en diferents camps socioeducatius (discapacitat intel·lectual, infants i joves, mediació de conflictes...).

Són cursos destinats a aquelles persones que treballen en el món de la intervenció, l’educació, el voluntariat i el lleure educatiu.

L’objectiu del curs és oferir una línia argumental per anar aprofundint en el tema de la Vulnerabilitat/integració social en l’àmbit del temps de lleure d’una manera ordenada i gradual accedint a informació contrastada en tots els temes bàsics que proposem i, oferint també, exercicis de auto-reflexió, auto-avaluació i treball personal que permetin anar assolint i internant allò que s’aprèn.

Quina ha de ser la intervenció dels educadors i educadores en aquest àmbit? En aquest curs es treballaran eines i recursos per a l’acció concreta en aquest col·lectiu.

Donar a conèixer al participant els conceptes i recursos necessaris per desenvolupar les diferents tasques del coordinador/a de projectes pedagògics i de lleure.

Vols conèixer diverses tècniques d'integració socials de discapacitats? Aquest curs pretén donar recursos i metodologies per adaptar les diferents activitats al camp de la discpacitat intel·lectual.

Coneixes la utilitat de la relaxació com a eina educativa? Aprendrem també com afrontar situacions de tensió en l’àmbit personal i professional.